Eigentijds, compleet en gevarieerd

Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van Zeeman Vastgoed en BPD (Bouwfonds Propertie Development). ZeemanVastgoed start nu met fase 1 van haar plandeel, genaamd ‘Allure aan de Amstel’.

Deze eerste fase bestaat uit 24 beneden/bovenwoningen en 31 rij- en hoekwoningen. De architectuur is een mix van modern en jaren ’30-stijl met kenmerken als horizontale belijningen, repeterende ramen en zijerkers. Dit resulteert in een frisse, eigentijdse uitstraling.

 

Complete uitvoering
De rij- en hoekwoningen worden allemaal voorzien van o.a. wandclosetten, dubbele tuindeuren en vloerverwarming op de begane grond. In deze woningen wordt ook de badkamer standaard uitgevoerd met vloerverwarming. Voor deze woningen gelden interessante opties als een dakkapel, woonkameraanbouw en, bij enkele hoekwoningen, een zij-erker.
De beneden-/bovenwoningen zijn onder andere voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen. De parterre appartementen beschikken over een eigen tuin terwijl de bovenwoningen een balkon op het zonnige zuidwesten hebben.