Topproducent in Europa

Svedex

Svedex is een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Svedex doet er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers.

Svedex-01

Toegevoegde waarde voor het interieur

Er was een tijd dat elke binnendeur en elk kozijn hetzelfde was. Maar individualisme is ook doorgedrongen in het interieur. De consument weet heel goed wat hij wil. Svedex speelt daar op in, door van deuren en kozijnen interieurproducten te maken in plaats van bouwelementen. Het Svedex programma is onderscheidend. Dat komt omdat we goed luisteren naar de wensen van onze klanten en onze producten daarop afstemmen. 

Deur+

Samen met de aannemer biedt Svedex u het Deurplus concept aan: de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende stijlen en uitvoeringen in binnendeuren, kozijnen, beglazing en garnituur ten opzichte van de standaardkeuze. In het assortiment van Svedex deurplus vindt u de juiste producten om uw favoriete woonstijl smaakvol in te vullen. Na aankoop van een appartement ontvangt u de gegevens om te kunnen inloggen op de bijbehorende onlinetool van Deurplus van Svedex.

Svedex-03

Innovaties en vooruitstrevende designs

De innovaties en vooruitstrevende designs van Svedex zorgen er voor dat de binnendeur en het binnendeurkozijn tegenwoordig gezien mogen worden.

Veelzijdig, creactief en nuchter

Ons aanbod is veelzijdig, creactief en nuchter. Het uitgangspunt van onze ontwerpers is dat zij eerlijke Hollandse producten maken. Stijlvol, vernieuwend en betaalbaar. Al jaren kernbegrippen bij Svedex.

Koploper in de Europese markt