Vinckebuurt Uithoorn

Allure aan de Amstel

Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils!

Allure-Vogelvlucht-F2

Voor veel mensen biedt Vinckebuurt de perfecte woonkans. Een hagelnieuwe woning of appartement in een fraaie gemengde wijk, op een unieke locatie. Waar vindt u dat nog?

Tuin-Woningaanbod

Gevarieerd woningaanbod

Aan diversiteit in deze wijk geen gebrek. Er komen geschakelde vrijstaande woningen, twee-onder-aan-kapwoningen, rijwoningen en beneden-bovenwoningen. In het hart van Vinckebuurt, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd. Daarbij verrijst langs de oever van de Amstel en aan de Petrus Steenkampweg een complex met 45 appartementen in het luxere segment.

Volop mogelijkheden dus, of u nu een gezin heeft of wilt samenwonen, of u alleenstaand bent of senior.

Prachtige ligging

Het plandeel Allure aan de Amstel ligt op een unieke plek. Ten eerste woont u vlakbij de rivier de Amstel, wat deze wijk een bijzondere sfeer geeft.

Ten tweede ligt de wijk aan de rand van het centrum van Uithoorn, met zijn gezellige restaurants en terrassen aan de waterkant. Hierdoor heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl u aan de andere kant kunt genieten van het weidse polderlandschap.

Nieuwe wijk nabij de Amstel

37 woningen

Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van ZeemanVastgoed en BPD Ontwikkeling. Het bestaat uit verschillende deelplannen. Na fase 1 en 2 pakt ZeemanVastgoed door met de laatste 37 koopwoningen in haar plandeel Allure aan de Amstel.

Deze fase bestaat uit 37 grondgebonden woningen (hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde villa’s). Ondanks dat het plan vrij compact is, beschikt elke woning over een heerlijke tuin én kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern, uiteraard voorzien van speelplekken voor de kleinste bewoners.

Exterieur-1eBlok

Fris, stoer en eigentijds

De woningen zijn vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Er is gekozen voor natuurlijke materialen, waaronder hoogwaardig baksteen in verschillende kleuraccenten en keramische pannen bij de grondgebonden woningen. Dit sluit perfect aan op de traditionele, sfeervolle uitstraling, die wordt onderstreept door overstekken en luifels. Hoewel de bouwstijl in veel variaties is toegepast, vormen alle woningen een frisse eenheid met een stoer karakter.

Eigen tuin en nabij de Amstel

Elke woning beschikt over een heerlijke tuin én iedereen kan genieten van de fraaie, parkachtige kern, uiteraard voorzien van speelplekken voor de kleinste bewoners.

GoogleMaps-Locatie

Centrale ligging

De wijk is voorzien van voldoende parkeergelegenheid en groen in de straten. Langs de Wilhelminakade is het altijd fijn wandelen. Onder het viaduct door richting het centrum wemelt het van de gezellige terrasjes. Wilt u er snel op uit? Aan de overkant van de Petrus Steenkampweg vindt u nu de bushalte met verbindingen naar o.a. Amsterdam en Schiphol en vanaf de zomer van 2024 het tramstation van de Uithoornlijn. Kortom, een ideale ligging.

Prachtige plek tegenover de Amstel

45 appartementen

Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van ZeemanVastgoed en BPD Ontwikkeling. Het bestaat uit verschillende deelplannen.

Aan de Amstel verrijzen 45 riante appartementen in het luxere segment welke inmiddels verkocht zijn.

standpunt-5-Groot

Architectuur

Het gebouw is een genot om naar te kijken. Niet alleen aan de straatzijde, maar van alle kanten. Het heeft dan ook geen uitgesproken voor- of achterkant. Dit gebouw is alzijdig vormgegeven. En hoe! Alsof er verschillende panden naast elkaar staan, vormen ze samen een speels geheel. Kijk eens naar de materialen, vormen, kleuren, hoogten en gevelopeningen: alles varieert rondom. Hier word je vrolijk van!

Keuze, keuze, keuze, ..

Het appartementencomplex biedt u een opzienbarende hoeveelheid keuzes. Indeling, oppervlakte, ligging: vrijwel geen twee van de 45 appartementen zijn identiek.

Parkeerkelder-Project

Parkeerkelder

Naast 45 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, bevat dit complex ook een parkeerkelder. Deze biedt per huishouden minimaal één parkeerplaats en ligt deels verdiept. Aan de parkzijde, waar de parkeergarage zichtbaar is, wordt de bebouwing gecamoufleerd met mooie begroeiing.

Bergingen

Het complex telt drie ingangen: stijlvolle entrees met uitstraling. Tussen de twee gebouwen door loopt een doorgang van de Wilhelminakade naar de wijk er achter. Hier vindt u ook de buiteningang naar de bergingen, die zich aan de straatzijde bevinden. Elk appartement heeft een eigen (fietsen)berging in de onderbouw.