Vinckebuurt Uithoorn

Allure aan de Amstel

Aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Met een kleine 300 woningen in diverse soorten en maten biedt dit gevarieerde plan voor elk wat wils!

Voor veel mensen biedt Vinckebuurt de perfecte woonkans. Een hagelnieuwe woning of appartement in een fraaie gemengde wijk, op een unieke locatie. Waar vindt u dat nog?

Interieur-type-A-terras-def

Gevarieerd woningaanbod

Aan diversiteit in deze wijk geen gebrek. Er komen geschakelde vrijstaande woningen, twee-onder-aan-kapwoningen, rijwoningen en beneden-bovenwoningen. In het hart van Vinckebuurt, grenzend aan het parkje, worden twee parkvilla’s gebouwd. Daarbij verrijst langs de oever van de Amstel en aan de Petrus Steenkampweg een complex met 45 appartementen in het luxere segment.

Volop mogelijkheden dus, of u nu een gezin heeft of wilt samenwonen, of u alleenstaand bent of senior.

Prachtige ligging

Het plandeel Allure aan de Amstel ligt op een unieke plek. Ten eerste woont u vlakbij de rivier de Amstel, wat deze wijk een bijzondere sfeer geeft.

Ten tweede ligt de wijk aan de rand van het centrum van Uithoorn, met zijn gezellige restaurants en terrassen aan de waterkant. Hierdoor heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, terwijl u aan de andere kant kunt genieten van het weidse polderlandschap.

Prachtige plek tegenover de Amstel

45 appartementen

Vinckebuurt is een gezamenlijke ontwikkeling van ZeemanVastgoed en BPD Ontwikkeling. Het bestaat uit verschillende deelplannen. Na fase 1 pakt ZeemanVastgoed door met 45 appartementen in haar plandeel Allure aan de Amstel.

Deze fase bestaat uit 45 riante appartementen in het luxere segment. In dit plan kan iedereen genieten van de fraaie, parkachtige kern, uiteraard voorzien van speelplekken voor de kleinste bewoners.

standpunt-5-Groot

Architectuur

Het gebouw is een genot om naar te kijken. Niet alleen aan de straatzijde, maar van alle kanten. Het heeft dan ook geen uitgesproken voor- of achterkant. Dit gebouw is alzijdig vormgegeven. En hoe! Alsof er verschillende panden naast elkaar staan, vormen ze samen een speels geheel. Kijk eens naar de materialen, vormen, kleuren, hoogten en gevelopeningen: alles varieert rondom. Hier word je vrolijk van!

Keuze, keuze, keuze, ..

Het appartementencomplex biedt u een opzienbarende hoeveelheid keuzes. Indeling, oppervlakte, ligging: vrijwel geen twee van de 45 appartementen zijn identiek.

Parkeerkelder-Project

Parkeerkelder

Naast 45 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, bevat dit complex ook een parkeerkelder. Deze biedt per huishouden minimaal één parkeerplaats en ligt deels verdiept. Aan de parkzijde, waar de parkeergarage zichtbaar is, wordt de bebouwing gecamoufleerd met mooie begroeiing.

Bergingen

Het complex telt drie ingangen: stijlvolle entrees met uitstraling. Tussen de twee gebouwen door loopt een doorgang van de Wilhelminakade naar de wijk er achter. Hier vindt u ook de buiteningang naar de bergingen, die zich aan de straatzijde bevinden. Elk appartement heeft een eigen (fietsen)berging in de onderbouw.

Divers aanbod

Of u nu op zoek bent naar een leuk appartement of royaal penthouse: dit bijzondere woongebouw heeft het allemaal. En dat op een prachtige stek bij de Amstel en nabij het centrum.