Start verkoop 45 luxe appartementen

Eind deze maand start de verkoop van 45 luxe appartementen in het plan Allure aan de Amstel in Uithoorn. Voor deze 2e fase in dit project is afgelopen tijd al veel belangstelling getoond vanuit de markt, nu is het zover dat de verkoop gaat starten. Er wordt aan de rand van het gezellige centrum van Uithoorn, direct tegenover de rivier De Amstel, een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Vinckebuurt. Een gevarieerde wijk met een grote diversiteit aan woningen en appartementen. Begin vorig jaar is de eerste fase in dit plan verkocht, bestaande uit 55 woningen inclusief startersappartementen. De bouw hiervan, door UBA Bouw, is op dit moment in volle gang.

Projectontwikkelaar Peter Langenberg van ZeemanVastgoed: “Na de succesvolle verkoop van fase 1 zijn we blij na een intensieve periode van voorbereiding nu in verkoop te kunnen gaan met 45 riante appartementen in het luxere segment. De grootte van de appartementen varieert van ca. 73m2 tot maar liefst ca. 163 m2. De ligging aan de Amstel, op korte afstand van het gezellige dorpscentrum met zijn vele faciliteiten en direct gelegen naast de toekomstige Uithoornlijn (verwachte ingebruikname 2024) maakt dit deelproject uniek. Onze architect heeft een prachtig complex met 2 gebouwen ontworpen bestaande uit totaal 45 luxe appartementen in allerlei soorten en maten. Van speelse 2 kamer appartementen tot diverse luxe penthouses, bijna geen twee appartementen zijn hetzelfde wat betreft bijvoorbeeld indeling en ligging. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en onder het complex wordt een afgesloten parkeerkelder aangelegd”. De start verkoop is op donderdag 28 januari aanstaande. Dan gaat, om 12.00 uur, de website www.allureaandeamstel.nl live met alle informatie over het project en de appartementen en start de inschrijving.

De verkoop is in handen van EKZ | Makelaars en Koop Lenstra makelaars. Peter Kruit van EKZ Makelaars: “Het project wordt – in deze Coronatijd – wat betreft de informatie en inschrijving helemaal digitaal geregeld. Er vindt, hoe jammer dat ook is, geen centrale startbijenkomst plaats. Geïnteresseerden kunnen vanaf 28 januari 12.00 uur alle informatie zoals plattegronden, prijzen, technische informatie e.d. allemaal op de site terugvinden in overzichtelijke downloads. Ook het inschrijfformulier moet via de website worden ingevuld. Deze inschrijving moet uiterlijk maandag 8 februari 2021 om 12.00 uur zijn ingediend en kan dus uitsluitend digitaal geregeld worden. Heeft u zich in het recente verleden op de projectwebsite als belangstellende geregistreerd, dan moet u dus nu concreet inschrijven (op bouwnummerniveau) als u belangstelling heeft om een appartement te kopen”.

De toewijzing in deze fase zal geschieden door middel van loting en op basis van de eerste opgegeven bouwnummervoorkeur per ingelote kandidaat. Geïnteresseerden kunnen maximaal 10 voorkeurs bouwnummers opgeven bij de inschrijving. De gesprekken met de ingelote kandidaten zullen plaatsvinden vanaf maandag 15 februari aanstaande. Maurice Sterk van Koop Lenstra Makelaars: “We verwachten, op basis van de bijzondere locatie en het ontwerp van de appartementen, veel inschrijvingen. Het is echt de moete waard om in te schrijven. Het is een mooi modern en gasloos project op een prachtige centrale locatie in Uithoorn”.

Als de digitale informatieverstrekking en/of de digitale inschrijving problemen voor u oplevert kunt u uiteraard telefonische contact opnemen met de makelaars. EKZ | Makelaars is bereikbaar via telefoonnummer 0297-567 863 en Koop Lenstra via 0297-524 124. In verband met Corona maken wij, in dit stadium van de verkoop, uit veiligheidsoverwegingen zo min mogelijk persoonlijke afspraken op kantoor en zijn de kantoorbezoeken uitsluitend na telefonische afspraak. Iedere ingelote koper ontvangt tijdens het verkoopgesprek een mooie drukwerkversie van de projectbrochure. Er is een beperkt aantal extra brochures beschikbaar voorafgaand aan de sluiting van de inschrijving. Deze kunnen, uitsluitend na afspraak, worden opgehaald op zaterdag 30 januari tussen 10.00 en 12.00 uur op de kantoren van de verkopende makelaars. Dit kan zolang de voorraad strekt.