De digitale start verkoop van de laatste 37 woningen in Allure aan de Amstel start op donderdag 20 mei om 12.00 uur. Op dat moment zal alle verkoopinformatie (brochures, prijslijst, woonwensenlijsten) via de website beschikbaar komen.

Directeur Peter Langenberg van projectontwikkelaar ZeemanVastgoed: “Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 gaan we nu in verkoop met de laatste fase. Onze architect heeft een mooie mix ontworpen van rijwoningen, twee onder een kapwoningen en 2 villa’s. De ligging van de wijk aan de Amstel, op korte afstand van het gezellige dorpscentrum met zijn vele faciliteiten en direct gelegen naast de toekomstige Uithoornlijn (verwachte ingebruikname 2024) maakt dit project uniek”.

De start verkoop is op donderdag 20 mei aanstaande. Dan is, om 12.00 uur, de website aangevuld met alle informatie over deze laatste fase en start de inschrijving. De verkoop is in handen van EKZ | Makelaars en Koop Lenstra makelaars. Het aanbod in deze laatste fase bestaat uit 15 fraaie rijwoningen, 20 royale twee-onder-een-kapwoningen en 2 riante geschakelde villa’s grenzend aan het parkje, allemaal vormgegeven in een fijne mix van modern en jaren ’30-stijl. Ook deze woningen worden gerealiseerd door Ooms Bouw uit Scharwoude. De woonoppervlaktes variëren van circa 110 m2 tot circa 170 m2 met achtertuinen van ongeveer 9 tot 12 meter diep. De verkoopprijzen zijn vanaf circa € 430.000,- vrij op naam. De start bouw is geprognosticeerd eind 2021/begin 2022.

Maurice Sterk van Koop Lenstra Makelaars: “We zijn blij met deze laatste fase. Het gevarieerde aanbod voorziet in een behoefte. Het is zeker de moete waard om in te schrijven, toewijzing geschiedt via notariële loting. Het is een mooi modern en gasloos project op een prachtige centrale locatie in Uithoorn”.
Peter Kruit van EKZ | Makelaars : “Ook deze fase wordt wat betreft de informatie en inschrijving helemaal digitaal geregeld. Er vindt, hoe jammer dat ook is, geen centrale startbijeenkomst plaats.

Geïnteresseerden kunnen vanaf donderdag 20 mei 12.00 uur alle informatie zoals woningbrochures, prijzen, technische informatie e.d. op de site terugvinden in overzichtelijke downloads. Ook het inschrijfformulier moet via de website worden ingevuld. Deze inschrijving moet uiterlijk maandag 31 mei om 12.00 uur zijn ingediend en kan dus uitsluitend digitaal geregeld worden. Heeft u zich in het recente verleden op de projectwebsite als belangstellende geregistreerd, dan moet u dus nu concreet inschrijven (op bouwnummerniveau) als u belangstelling heeft om een woning te kopen”.

Na de notariële loting vindt toewijzing plaats op basis van lotingsvolgorde in combinatie met de eerste opgegeven bouwnummervoorkeur per ingelote kandidaat. Geïnteresseerden kunnen maximaal 15 voorkeur bouwnummers opgeven bij de inschrijving. De gesprekken met de ingelote kandidaten zullen plaatsvinden vanaf donderdag 3 juni aanstaande.

Als de digitale informatieverstrekking en/of de digitale inschrijving problemen voor u oplevert, dan kunt u uiteraard telefonische contact opnemen met de makelaars. EKZ | Makelaars is bereikbaar via telefoonnummer 0297-567 863 en Koop Lenstra via 0297-524 124.

In verband met corona maken wij, in dit stadium van de verkoop, uit veiligheidsoverwegingen zo min mogelijk persoonlijke afspraken op kantoor en zijn de kantoorbezoeken uitsluitend na telefonische afspraak. Iedere ingelote koper ontvangt tijdens het eerste verkoopgesprek een mooie printversie van de betreffende woningbrochure.